Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Як налаштувати годинник на пульті кондиціонера LG, встановлення таймера

Як налаштувати годинник на пульті кондиціонера LG, встановлення таймера
07-12-2021

Як налаштувати годинник на пульті кондиціонера LG

Пульт кондиціонера LG підтримує налаштування годинника та таймера, що дозволяє активувати або вимкнути роботу обладнання у вказаний час. Це робить управління технікою зручнішим, а перебування у приміщенні - комфортним завдяки підтримці оптимального мікроклімату. Виробник докладно розповідає про те, як налаштувати годинник на пульті кондиціонера LG, у сервісному посібнику. Процедура може відрізнятися залежно від моделі спліт-системи.

Як встановити час на пульті кондиціонера LG

За налаштування годинника на пульті дистанційного керування відповідає кнопка Clock. При першому увімкненні кондиціонера на дисплеї ПДУ з'явиться час 00:00. Щоб змінити настройки, увійдіть у меню налаштувань годинника, натиснувши і утримуючи клавішу Clock.

Як встановити час на пульті кондиціонера LG:

  1. Після входу в меню настройок цифри на дисплеї ПДК почнуть блимати.
  2. Використовуйте кнопки зі стрілками вгору/вниз, щоб конфігурувати параметри. Кожне натискання клавіші збільшує або зменшує значення годинника.
  3. Щоб перейти до встановлення хвилин, натисніть і утримуйте Clock кілька секунд. Встановлення параметрів виконується аналогічним чином.
  4. Щоб зберегти установки, натисніть Clock. Якщо на ПДУ виставлено таймер, на дисплеї пульта відображатиметься його налаштування, а не час.

Як налаштувати таймер на пульті LG

Щоб активувати таймер на пульті LG, виконайте такі дії:

  1. Натисніть кнопку Timer, якщо вона передбачена в ПДК вашої спліт-системи. На екрані пристрою почне блимати відповідний індикатор. Якщо горить напис Timer ON, таймер увімкнено, якщо Timer OFF — вимкнено. Це свідчить про готовність устаткування конфігурування режиму таймера.
  2. Використовуючи кнопки +/- або Temp +/- виставте час автоматичного включення кондиціонера. При поодинокому натисканні до встановленого часу додається одна хвилина. Це зручний варіант, якщо потрібна точна конфігурація. Щоб багато разів не натискати кнопки, натисніть і утримуйте клавішу +/-. На деяких моделях кондиціонерів при кожному натисканні кнопки час збільшується або зменшується на 10 хвилин.
  3. Щоб зберегти установки, натисніть кнопку Timer ON. Залежно від моделі кондиціонера, щоб зберегти параметри, необхідно утримувати клавішу протягом 5 секунд. Якщо налаштування пульта успішно збережено, блимає індикатор таймера. Тепер спліт-система буде автоматично вмикатися у встановлений час.
  4. Щоб скасувати встановлені установки, натисніть Set/Cancel протягом 10 секунд.

Налаштування вимкнення таймера

Щоб активувати вимкнення таймера, виконайте такі дії:

  1. На пульті керування кондиціонером натисніть кнопку Timer OFF. На екрані ПДУ замигає відповідний індикатор, що свідчить про готовність спліт-системи до налаштування.
  2. За допомогою кнопок «+/-» необхідно встановити час відключення пристрою. В даному випадку принцип аналогічний, як і з конфігуруванням включення техніки: при одноразовому натисканні часу вимкнення додається хвилина. Щоб прискорити процес, кнопка +/- утримується кілька секунд.
  3. Щоб зберегти виставлені параметри, кнопка таймера на пульті LG Timer OFF натискається та утримується 5 секунд. Індикатор годинника на екрані ПДУ перестане блимати, що вказує на успішне збереження конфігурації. Спліт-система повинна вимикатися у вказаний час.

Після встановлення налаштувань у вас є 10 секунд на скасування дії. Щоб надіслати команду, потрібно протягом певного часу натиснути клавішу Set/Cancel.

Різниця між активацією та відключенням спліт-системи повинна становити не менше 30 хвилин. Протягом півгодини, наприклад, через 15-20 хвилин, кондиціонер не можна увімкнути та вимкнути. Мінімальний розрив між активацією та вимкненням обладнання повинен становити мінімум 30 хвилин, але не більше 24 годин.

Як скасувати налаштування таймера

Якщо порядок вашого дня змінюється, за допомогою пульта управління можна вимкнути всі налаштування таймера. Щоб увійти в меню конфігурації, натисніть на ПДУ кнопку Timer. Клавіша утримується кілька секунд, доки на екрані не зникне індикатор годинника. Якщо потрібно встановити нові налаштування таймера, це можна зробити лише після вимкнення старих параметрів. Після обнулення всі налаштування знову вводяться.

Іноді буває таке, що після налаштування параметрів функція не спрацьовує. Йдеться не тільки про таймер, але й інші налаштування, наприклад, нічний режим, обігрів, осушення повітря і т. д. Таке буває після заміни оригінального ПДУ на універсальний. Не завжди універсали підтримують повний перелік налаштувань фірмових пультів. Спробуйте знову прив'язати ПДУ до блоку управління, використовуючи таблицю кодів із сервісного керівництва. Якщо сигнал від пульта не досягає кондиціонера, це може бути обумовлено розрядом батарейок.


Дата публікації: 08.12.2021

З повагою, команда ВАШ ПУЛЬТ