Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Де краще купити пульт?

Де краще купити пульт?
08-07-2020

Де купити пульт?


Де можна купити пульт дистанційного керування для телевізора, приставки і т.д.? З цією проблемою, особливо в умовах карантину, стикається кожен користувач телевізора, приставки, кондиціонера, воріт, шлагбаумів і будь-який іншої техніки. Причини поломки можуть бути різні, але пульт потрібен тут і зараз. За статистикою велика частина населення намагається купити пульт за місцем, локально в своєму місті - місцеві ринки, точки продажу побутової техніки, сервісні центри і т.д. Цей варіант досить простий і зручний, якщо ви знаєте який пульт Вам потрібен і якщо він виявиться в точці продажу в вашому місті - проблема вирішена. Але більша частина споживачів стикається з проблемою "А яка модель мого пульта?" Розторопний продавець звичайно ж допоможе Вам з цією проблемою, але це більше рідкість, ніж виняток. Найчастіше клієнту за місцем пропонують заміну у вигляді універсального пульта, який далеко не завжди може підійти до вашої техніки. Пошуки вашого пульта рекомендуємо продовжити в інтернеті.

Як купити пульт через інтернет?

где купить пульт через интернет, фото, pulti.ua

Пошук пульта у всесвітній павутині досить простий в наш час, а вартість самого товару іноді на порядок дешевше навіть з доставкою по Україні. Обов'язково при пошуку пульта звертайте увагу на рейтинг магазину, кількість відгуків в гуглі, гарантійні зобов'язання на товар, тривалість роботи магазина в онлайн продажах. Оскільки надійний продавець обов'язково стежить за репутацією свого магазину і будь-який коментар, відгук, рекомендацію покупця Ви завжди зможете прочитати на сторінці сайту або відгуки на самому товарі, який Ви вибрали, а також користуючись сторонніми ресурсами, які публікують відгуки про різні інтернет магазини. 

Отже, варіанти, які пропонує Google - вузькі, спеціалізовані інтернет-магазини з продажу пультів дистанційного керування - Pulti.ua і багато інших. Так само це можуть бути маркетплейси (майданчики - посередники з різними магазинами), наприклад Rozetka, Prom, Zakupka. Гугл карти Вам покажуть магазини в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та в інших великих містах України..

Хочемо представити Вам наш інтернет-магазин "Ваш Пульт". У нас працюють професіонали своєї справи, які продали не одну тисячу пультів і зможуть підібрати той пульт, який потрібен саме для вашої моделі техніки. На сторінці сайту pulti.ua Ви можете ознайомитися з усіма відгуками наших задоволених клієнтів за 13 років роботи інтернет-магазину. На товар діє гарантія від магазину 1 місяць, з умовами гарантії повернення або обміну можна ознайомитися на нашій сторінці сайту. Якщо Ви не впевнені у виборі або взагалі не знаєте модель пульта, яка Вам необхідна, на нашому сайті можна замовити дзвінок, відправити фото для підбору або швидко зв'язатися через месенджери.

Але в першу чергу зверніть увагу на сервіс. Ви можете сьогодні оформити і підтвердити замовлення і завтра пульт буде вже у Вас, навіть з урахуванням пересилки по Україні. Відправку здійснюємо в день в день Новою поштою. Так само працюємо з іншими транспортними компаніями, такими як Укрпошта і Justin (Джастін), якщо ви живете в віддалених районах України або хочете заощадити на доставці. Перед покупкою обов'язково проконсультуйтеся у менеджера. Про варіанти оплати і доставки читайте в спеціальному розділі. Для жителів м.Києва є можливість самовивозу, як до нас дістатися дивіться на відео нижче.



Дякуємо, що вибрали наш інтернет-магазин "Ваш Пульт". Будемо вдячні Вам, якщо залишите про нас відгук на сайті pulti.ua. Так само не забувайте міняти батарейки в пульті, вони мають властивість розряджатися. Якщо пульт вимагає настройки, ви можете знайти інструкцію до нього на нашому сайті або звернутися до нас, обов'язково допоможемо. Як налаштувати універсальний пульт читайте тут.