Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Як мені підібрати універсальний пульт дистанційного керування?

Дуже часто нам доводиться чути таку фразу: "як мене дратують 3 рідних пульта від телевізора, супутникового тюнера, і DVD програвача (набір техніки може бути різний), запропонуйте мені один універсальний пульт". Запропонувати в цій ситуації універсальний пульт Вам можуть лише ті магазини, які хочуть "спихнути" товар. Ми працюємо з пультами вже 15 років, і знаємо, що в даній ситуації підібрати пульт може лише фахівець і тільки на місці, маючи доступ до апаратури. Також використання універсального пульта має ряд інших незручностей:

1. Будь-який багатофункціональний універсальний пульт має кілька режимів роботи, при цьому Вам потрібно буде робити вибір пристрою, яким Ви хочете керувати: TV, TV2, DVD, SAT тощо, що не завжди зручно: регулювати гучність на телевізорі, а перемикати канали на тюнері.

2. Підписи кнопок не завжди будуть відповідати, функціЇ, які виконуватиме апаратура при їх натисканні (наприклад кнопка має напис ZOOM, а при натисканні телевізор буде переходити в беззвучний режим).

3. Не якісні універсальні пульти дистанційного керування, можуть скидати введений код настройки при заміні батарейок, тому поміняв батарейки, Ви будете змушені згадувати процедуру налаштування пульта.

        Ми рекомендуємо своїм клієнтам придбати універсальний пульт лише в тому випадку, якщо не вдалося знайти Ваш рідний пульт, при цьому ми пропонуємо не мультифункціональні універсальні пульти, а намагаємося індивідуально підібрати заміну Вашому пульту. На жаль, продаючи Вам універсальний або підібраний пульт дистанційного керування, ми не можемо бути впевнені на 100%, що він підійде Вам, і в разі чого ми готові завжди прийняти товар назад.

    Якщо Вас не переконали всі наші аргументи, і Ви все ще хочете собі універсальний пульт дистанційного керування, зв'яжіться з нашими менеджерами, і ми постараємося вирішити Вашу проблему в індивідуальному порядку використовуючи всі наші знання і арсенал технічних засобів: обучаємі пульти і програмовані через USB порт пульти .

Інші питання