Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Як я можу оплатити замовлення?

Шановні клієнти, в нашому інтернет-магазині доступні наступні способи оплати необхідного Вам товару:

     1.Безготівковий розрахунок

Після оформлення замовлення, на вказаний Вами e-mail автоматично приходить рахунок на оплату замовленого товару. Ви можете оплатити рахунок в касі будь-якого банку, при цьому комісія в різних банках становить від 1 до 3% суми оплати і може бути не менш певної фіксованої суми, як правило від 3 до 5 грн. Оскільки наш розрахунковий рахунок відкритий в Приватні банку для швидкої оплати виставленого Вам рахунку з мінімальною комісією рекомендуємо скористатися терміналом самообслуговування Приватбанку.


2. Накладений платіж

Цей спосіб оплати доступний для наступних транспортних компаній.

Перевагою даного виду оплати є економія Вашого часу, оскільки немає необхідності відвідувати банк для здійснення передоплати за товар. Ви оплачуєте товар в момент його отримання в офісі транспортної компанії, при цьому ви можете подивитися товар. Вибираючи даний вид оплати, Ви отримуєте товар швидше, оскільки всі замовлення з оплатою післяплатою оформлені до 16:00 відправляються Новою поштою в день отримання замовлення. Комісія, в порівнянні з оплатою через відділення банку складе 10- 15 гривень.


3. Оплата на сайті інтернет-магазину

Після оформлення замовлення і відправки його нам, клієнти мають банківську карту відкриту для оплати в Інтернеті, можуть скористатися сервісомта 

абсолютно безпечно оплатити покупку безпосередньо у нас на сайті.

 

Інші питання