Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

А скільки прослужить куплений мною пульт?

Однозначної відповіді на це питання немає, а термін служби пульта залежить від багатьох факторів, але перш за все від інтенсивності його використання. На жаль, за часів безкоштовного телебачення перенасиченого рекламою, ми все намагаємося від неї втекти, знайшовши канал без реклами, при цьому не замислюючись про те, скільки каналів переключили, і скільки разів натиснули на кнопку перемикання каналу на пульті. Тому щоб пульти довше служили, потрібно менше дивитися телевізор. Звичайно ж, ми жартуємо !!!!

Щоб Ваш пульт довше прослужив, регулярно міняйте в ньому батарейки, ще до їх витікання в батарейний відсік; не допускайте попадання вологи на пульт, і його падіння на підлогу. А також пам'ятайте, Вашому пульту шкодять: домашні тварини, маленькі діти, пральні машинки і улюблені серіали і футбол.


Якщо ж, незважаючи на всі наші рекомендації, Ваш пульт зламався або загубився, не засмучуйтеся, у нас Ви зможете придбати потрібний Вам пульт за доступною ціною з доставкою в будь-яку точку України.

Телефонуйте:

і наші консультанти допоможуть підібрати Вам потрібний пульт!

Інші питання