Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Карантин! Обережно коронавірус!

Карантин! Обережно коронавірус!
17-03-2020

Шановні клієнти, компанія ВАШ ПУЛЬТ, є соціально відповідальною компанією, і тому з метою вашої безпеки, самовивіз з офісу (м.Київ, вул. Солом'янська 5 оф.606) тимчасово недоступний.

З повагою ставимося до запитів наших клієнтів і з розумінням важливості наявності у будинку справного пульта дистанційного керування від телевізора (приставки, кондиціонера) оскільки в даній ситуації в країні велика частина дозвілля нас і наших дітей буде пов'язана з телевізором.

Тому відправка роздрібних і оптових замовлень здійснюється в звичайному режимі через доступні транспортні компанії (Нова пошта, Укр Пошта, Justin). Більш детально за посиланням.

Комплектувальники інтернет-магазину працюють в звичайному режимі.

Менеджери з продажу та адміністративний персонал компанії працюють дистанційно. Всі замовлення приймаються сім днів на тиждень, без свят і вихідних за графіком інтернет-магазина.

Обов'язково звертайте увагу при оформленні замовлення на номер відділення вашої транспортної компанії, так як відділення, які розміщені в ТРЦ будуть не доступні для отримання замовлень.

Також рекомендуємо користуватися послугами кур'єрської доставки Нової пошти, щоб уникнути "стояти в черзі на відділенні" в вашому місті, так як багато відділення обмежили доступ в приміщення.

Бережіть себе, з повагою команда ВАШ ПУЛЬТ.

# стопкоронавірус