Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Особливості MI пульту — як налаштувати пульт до телевізора

Особливості MI пульту — як налаштувати пульт до телевізора
01-12-2021

Як налаштувати Mi Remote пульт до телевізора

Здебільшого виробники мобільних пристроїв уже не використовують інфрачервоні порти. Xiaomi залишається однією з небагатьох компаній, яка й далі продовжує додавати цей датчик у мобільні пристрої. Навіть найдешевші пристрої Xiaomi оснащені таким датчиком.

Завдяки йому й додатку Mi Remote ви можете керувати домашніми пристроями — телевізором, кондиціонером, холодильником, акустичною системою. Додаток Mi Remote дуже зручний у повсякденному використанні. Компанія Xiaomi регулярно оновлює базу даних програми, додаючи нові пристрої. Як налаштувати mi пульт?

Як налаштувати MI пульт до телевізора

Усе простіше, ніж здається на перший погляд.

  • Відкрийте програму Mi Remote призначену для смартфонів Xiaomi. Якщо ви використовуєте офіційну прошивку, додаток має розташовуватися в папці «інструменти». Переконайтеся, що ваш пристрій Xiaomi підключений до інтернету під час процесу установки, оскільки додаток завантажує базу даних сумісних пристроїв.
  • Натисніть кнопку «Додати» і виберіть категорію пристрою, який ви хочете додати.
  • Після вибору відповідної категорії, виберіть виробника й модель самого телевізора.
  • Після цього, щоби налаштувати пульт до телевізора додаток запропонує направити смартфон на нього й натиснути кнопку на екрані. Натискайте кнопку доти, поки ТВ не відреагує, оскільки додаток буде автоматично перемикатися між різними ІЧ-портами. У результаті, телефон має повідомити про успішне підключення за допомогою вібрації.
  • Натисніть «так», коли додаток запитає вас про те чи реагує пристрій.
  • Тепер ви можете дати ім’я пристрою і створити ярлик для швидкого управління з робочого стола мобільного гаджета. Залежно від віддаленого пристрою, який ви додали, усі параметри для його управління

                                                                                                                                               як налаштувати mi пульт

Як користуватися MI пультом


Тепер ви знаєте, як налаштувати пульт до телевізора, тож скористайтесь порадою щодо користування MI пультом. Щоразу, коли ви використовуєте додаток Mi Remote, обов’язково вказуйте пристрій, яким ви хочете керувати. Якщо ваш телевізор не підтримується програмою Mi Remote, скористайтесь інструментом зворотного зв’язку, щоби повідомити про це Xiaomi. Скоріш за все, вони додадуть підтримку пристрою в додаток упродовж наступних кількох тижнів.
Сподіваємося, ми допомогли вам розібратися, що таке MI пульт, і тепер ви знаєте, як використовувати Mi Remote на Xiaomi смартфоні для управління телевізором.
 
Дата пулбікації :  01.12.2021
З повагою, команда ВАШ ПУЛЬТ