Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Як підібрати пульт для вашої техніки?

 Як підібрати пульт для вашої техніки?
02-07-2020
Доброго дня, дорогі читачі. Дуже часто так буває, що діти гралися і зламали пульт, його погриз собака або Ви на нього випадково сіли, або просто втратили. А телевізор, приставку, кондиціонер або іншу техніку без нього не зручно включати. У деяких моделях це вже може бути неможливим. І у вас виникає бажання купити новий пульт, але не знаєте яку вибрати модель з великої різноманітності всіх пультів. Так само ви не знаєте який вибрати пульт, бо не знаєте точно його модель. Ми написали для вас докладну інструкцію, як дізнатися модель пульта.

Це можна зробити декількома способами. Підходить для всіх брендів.

1. По моделі пульта. На оригінальних пультах є написи на корпусах, які можна вбити в інтернеті і знайти по картинках вашу модель, так само Google може привести вас на картку товарів в інтернет-магазин "Ваш Пульт". Так само якщо ви зайшли на головну сторінку нашого сайту - натисніть "По моделі пульта" і у вас з'явиться поле для введення бренду і моделі пульта. Дотримуючись кроків ви потрапляєте на картку товару



2. По моделі техніки. На техніці завжди є наклейка або металева пластина з назвою бренду і моделю вашої техніки (на телевізорі, тюнері, приставці, ін.).
На головній сторінці нашого сайту натисніть "По моделі техніки" - з'явиться поле вибору виробника, дотримуйтесь покроковим підказкам і перейдете на картку пульта, який підійде саме до Вашої техніці.


3. За фотографією пульта.Цей спосіб підходить для тих випадків, коли у вас не виходить самостійно визначити модель пульта. Наприклад, у вас є оригінал пульта без напису моделі або є інструкція до техніки в якій є зображення пульта. Пошук відбувається наступним чином, Ви відправляєте нам фотографію самого пульта або його фото з інструкції до техніки, та наш менеджер допоможе вам його підібрати. Для того, щоб відправити нам фотографію вашого пульта перейдіть за посиланням. На даній сторінці ви завантажте і відправите до нас фотографію вашого пульта. При відправці фото пульта вказуйте виробника / модель / тип техніки - це прискорить процес підбору. Функцією "Підібрати по фото" найзручніше користуватися зі смартфона.

4. Створення клону пульта. Якщо у вас стара або рідкісна техніка, або можливо вашого пульта вже немає в продажу. Тоді доведеться шукати замість нього пульт-аналог (аналог - це пульт в іншому корпусі). Для цього нам необхідно точно знати модель техніки. І тоді ми зможемо Вам допомогти, підібрати йому заміну аналогічним пультом або універсальним.

Коли немає відповідного пульта, але ваш пульт ще працює, найкраще зробити клон пульта заздалегідь. Для цього нам потрібен ваш робочий пульт. Ми 
знімемо з нього коди кнопок. І після цього в новий пульт (який надається в уніфікованому корпусі) запрограмуємо ваши коди. Новий пульт буде мати такий же набір функцій як і оригінальний, але зовнішній вигляд пульта буде відрізнятися. Іноді буває так, що пульт зламали, але він ше працює. Не поспішайте його викидати і ми зможемо зробити його клон. Більш детально дивіться у відео нижче.
Ми продаємо пульти з 1998 року. У нас великий асортимент, великий досвід і ми зможемо Вам підібрати потрібний пульт саме до вашого телевізора, кондиціонера або до будь-якої іншої техніки.