Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Як на пульті LG набрати літери

 Як на пульті LG набрати літери
28-12-2020

Пульт LG для телевізора може використовуватися не тільки для перемикання каналів і регулювання гучності, а й для управління додатковими можливостями і функціями. Залежно від моделі, функціонал пристрою може відрізнятися. Наприклад, багатьом користувачам цікаво, як на пульті LG набрати літери. З таким питанням часто стикаються при використанні відеосервісів і пошуку в інтернеті. Через відсутність букв на кнопках написати текст буває проблематично. Відповідно, деякі можливості тюнера або ТВ можуть бути обмежені. Або, навпаки, букви на ПДУ є, а введення тексту з пристрою не передбачається. Про те, як на пульті набрати літери, користувачі замислюються частіше саме при необхідності набору тексту. Чи можна це зробити, використовуючи пульт дистанційного керування LG, або існують інші варіанти - розберемо нижче.

як набирати текст з пульта LG

Як набирати текст з пульта LG

Про те, як набирати текст з пульта LG і чи можна це зробити, має бути описано в сервісному керівництві до конкретної моделі ПДУ. Як правило, пристрої для управління телевізорами і ресиверами не підтримують цю функцію. Залежно від режиму роботи і моделі ТВ, при введенні тексту на екрані може з'являтися віртуальна клавіатура. Вибирати літери можна з використанням стрілок на пульті.

Якщо не знаєте, як перемкнути на пульті ДУ з цифр на літери, тут все просто: для вибору необхідних символів потрібно просто перевести курсор в потрібне положення. Навіть якщо на пристрої LG будуть перебувати принти з буквами, набір буде неможливий. Єдиний варіант - використання віртуальної клавіатури на телевізорі.

Але і це не буде проблемою для тих, хто довго шукав, як вводити літери на пульті LG. Використовувати віртуальний пристрій не дуже зручно, тому найкраще придбати міні-клавіатуру. У продажу можна зустріти різні моделі таких девайсів. Один з найбільш оптимальних і функціональних варіантів - клавіатура Keyboard Mini UKB-500-RF. Пристрій в ергономічному корпусі нагадує геймпад і зручно сидить в руці.

Це девайс з російською розкладкою, який може використовуватися для управління:

  • ігровими приставками X-Box;
  • HTPC;
  • PS3;
  • приставками IPTV і Android;
  • мобільними пристроями;
  • планшетами і т. д.

На даний момент міні-клавіатура є найбільш прийнятним і зручним пристроєм для введення тексту в веб-браузерах, на YouTube та інших сервісах. Фактично це той же пульт на ТВ, тільки з буквами, тачпадом, оснащений акумулятором і USB-проводом для підзарядки. Три світлодіода на корпусі дозволяють стежити за станом батареї. Для перемикання розкладки використовується віртуальна клавіатура, але і це не ускладнює використання пристрою. Девайс оснащується вбудованим високочутливим тачпадом і підключається по Wi-Fi.

Основні характеристики пристрою:

  • робота з операційними системами Android, Linux, Mac OS, Windows;
  • тип інтерфейсу - бездротової;
  • робоча напруга - 3В;
  • ємність АКБ - 800 мАг;
  • споживання струму в режимі сну - не більше 1 мА.

як набирати літери з пульта lg

Щоб почати користуватися міні-клавіатурою, просто підключіть приймач до USB-виходу приставки, телевізора, комп'ютера, ноутбука або іншого пристрою. Для роботи з планшетами використовується OTG-кабель. Девайс визначається автоматично, установка драйверів не потрібно. Кнопка активації і відключення клавіатури розташована зверху. Передача сигналу здійснюється на відстані до 10 метрів.

Як копіювати текст з пульта LG

Багатьох користувачів, які шукали можливість набору букв, також цікавить, як копіювати текст з пульта LG. Така можливість виробником не передбачено. Але, знову ж таки, для міні-клавіатури немає нічого неможливого. Keyboard Mini UKB-500-RF - відмінна альтернатива будь-якому пульту.