Кошик
UA RU
ПН-ПТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 10:00-18:00
м. Київ, вул. Солом'янська 5, офіс 606
Меню
Каталог пультів
Каталог пультів

Як підібрати пульт до телевізора — корисні поради

Як підібрати пульт до телевізора — корисні поради
01-12-2021

Як підібрати пульт до телевізора

У наш час важко знайти техніку, яка б не керувалася з пульта дистанційного керування. Насамперед це стосується телевізорів, приставок, різних плеєрів та іншої цифрової апаратури.

Як підібрати пульт до телевізора? Вони бувають різних типів. Виділяють пульти за типом сигналу: інфрачервоні, Bluetooth або радіопульти. Їх можна розділити за типом настройки на модельні, універсальні та ті, що копіюють сигнал. Також є варіанти з різним типом живлення (акумулятор, батарейки). Розглянемо кожен тип аксесуарів докладніше.

як вибрати пульт до телевізора

Модельні пульти

Як вибрати пульт до телевізора такого типу? Якщо він підібраний правильно, відповідно до списку підтримуваного обладнання, то працюватиме без додаткових налаштувань після встановлення батарейок.

Універсальні пульти
Кожна модель підходить до різних моделей техніки будь-якого бренду. Є моделі, які походять для різних виробників. Деякі популярні універсальні пульти не вимагають ніяких налаштувань та мають універсальний набір сигналів. Частину універсальних пультів потрібно налаштовувати.
Пульти, які копіюють сигнал
Тут відповідь на питання, як підібрати пульт до телевізора, очевидна. Ці пульти вміють копіювати сигнал із наявного рідного пульта в робочому стані. Така потреба виникає, якщо вам хочеться перенести коди в пульт керування з великими та більш зручними кнопками. Під час копіювання ви можете самостійно обирати, яку кнопку й куди назначити.

Як вибрати пульт до телевізора правильно?

Щоби правильно вибрати пульт, потрібно знати його модель або модель техніки, якою ви хочете управляти. Бувають випадки, коли ви не знаєте модель пульта та не можете дізнатися модель пристрою. У такому випадку ви можете обрати пульт, керуючись зовнішнім виглядом.
За моделлю пульта
Здебільшого модель вказана на корпусі на передній його частині внизу, під кнопками. Іноді модель вказується під кришкою батарейного відсіку або на самій кришці з внутрішньої сторони.
За моделлю техніки
Як правило, модель телевізора вказується зі зворотного боку на заводській наклейці. У випадку з плеєрами, ресиверами та проєкторами модель вказана на лицьовій панелі або на дні. Якщо телевізор або проєктор встановлений на кронштейні та доступу до задньої панелі немає, можете подивитися в інструкції, яка йшла в комплекті.
Після того, як ви дізналися модель пульта або техніки, напишіть її в пошуковий рядок на нашому сайті. Використовуйте латинські літери, не додавайте зайвих символів. Вказуйте модель повністю, саме так, як вона вказана виробником. Після завершення пошуку система видасть відповідний пристрій.
За зовнішнім виглядом
Іноді буває, що ви не можете подивитися модель техніки. У цьому випадку пульт варто вибирати за зовнішнім виглядом. Для цього знайдіть бренд у каталозі та виберіть потрібну категорію. Після цього подивіться наявні гаджети та зупиніть свій вибір на пристрої, який відповідає за зовнішнім виглядом. ​У такій ситуації також буде доречно придбати універсальний пульт.

Де знайти пульт від телевізора

Де знайти пульт від телевізора? Якщо у вас виникнуть проблеми з вибором, наші менеджери із задоволення допоможуть у виборі правильного пульта.


Дата публікації: 01.12.2021
З повагою, ВАШ ПУЛЬТ